Search
  • Vesa

Myyntityö on haastavaa

Taas kerran tulivat todistetuksi viisaampien kertomukset myyntityön haastavuudesta. Erityisen haastavaa se on uudelle, tuntemattomalle yritykselle, jolla on uusi, tuntematon palvelu. Omalla kohdallani aika loppui kesken, koska käytin suurimman osan käytettävissä olevasta ajasta ja rahasta toiseen teemaan - erääseen keksintöön. Mutta hieno harjoitus oli tämän Minute dealin tekeminen ja ehkä löydän vielä polun sen markkinoille saattamiseen.


490 Innovations on toistaiseksi tyhjäkäyntitilassa ja Minute deal -konsepti valmiine softatoteutuksineen myynnissä edullisesti.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Toinen vuosi kohta paketissa

Firma on edistynyt vuoden aikana. Konsultointitoimeksiantoja on mukavasti ja sisäinen teknologian kehittely on jatkunut vilkkaana. Omassa kehitystyössä tarvitaan edelleen kärsivällisyyttä ennen kuin o

Yrityksen vilkas ensimmäinen vuosi

Yrityksen ensimmäinen vuosi on ollut aktiivinen ja monivaiheinen. Alussa hyvin kiireistä uuden konseptin kehittämistä. Sitten konsepti hyllylle ja pieni mietintätauko. Viimeinen puoli vuotta on kulunu

Konsultointia

490 Innovations tarjoaa nyt myös konsultointipalveluita. Jos yrityksesi tarvitsee apuja uuden kehittämisessä tai jonkin asian selvittämisessä, kannattaa ottaa yhteyttä.

Contact

490 Innovations Oy

c/o Erkkilä

Laukkaniementie 1D25

00200  Helsinki

 

Y-tunnus 2871927-9

info(at)490.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Name *

Email *

Subject

Message

© 2017 490 Innovations Oy