top of page
Search
  • Writer's pictureVesa

Yrityksen vilkas ensimmäinen vuosi

Yrityksen ensimmäinen vuosi on ollut aktiivinen ja monivaiheinen. Alussa hyvin kiireistä uuden konseptin kehittämistä. Sitten konsepti hyllylle ja pieni mietintätauko. Viimeinen puoli vuotta on kulunut konsulttihommissa. Lisäksi kehitystyö jo ennen yrityksen perustamista aloitetun pääteeman parissa on jatkunut intensiivisesti.


Yhden työntekijän yrityksessä kehityspanosta ei kannata jakaa monelle projektille. Muuten fokus katoaa. Kun väkeä on jatkossa enemmän ja kassa sallii erilaisten ulkoisten resurssien käytön, meneillään voi olla useita rinnakkaisia ja eri vaiheessa olevia kehityslinjoja.


Keksintösäätiön sulauduttua Tekesiin ja sitten Business Finlandiin yhden henkilön yrityksillä ei niihin pöytiin ole enää asiaa. Se saattaa olla yhteiskunnan kannalta isossa kuvassa ja keskimäärin järkevää. Ja kun yritys on omillaan, ei ole turhaa byrokratiaa. Strategiaa ja suunnitelmia voi tarvittaessa muuttaa nopeastikin.


Ehkä joskus lähitulevaisuudessa on mahdollista kertoa jotakin siitä, mitä kehityspuolella on menossa. Ehkä jo seuraavassa blogipäivityksessä.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Toinen vuosi kohta paketissa

Firma on edistynyt vuoden aikana. Konsultointitoimeksiantoja on mukavasti ja sisäinen teknologian kehittely on jatkunut vilkkaana. Omassa kehitystyössä tarvitaan edelleen kärsivällisyyttä ennen kuin o

Konsultointia

490 Innovations tarjoaa nyt myös konsultointipalveluita. Jos yrityksesi tarvitsee apuja uuden kehittämisessä tai jonkin asian selvittämisessä, kannattaa ottaa yhteyttä.

Myyntityö on haastavaa

Taas kerran tulivat todistetuksi viisaampien kertomukset myyntityön haastavuudesta. Erityisen haastavaa se on uudelle, tuntemattomalle yritykselle, jolla on uusi, tuntematon palvelu. Omalla kohdallani

Comments


bottom of page