Search
  • Vesa

Yrityksen vilkas ensimmäinen vuosi

Yrityksen ensimmäinen vuosi on ollut aktiivinen ja monivaiheinen. Alussa hyvin kiireistä uuden konseptin kehittämistä. Sitten konsepti hyllylle ja pieni mietintätauko. Viimeinen puoli vuotta on kulunut konsulttihommissa. Lisäksi kehitystyö jo ennen yrityksen perustamista aloitetun pääteeman parissa on jatkunut intensiivisesti.


Yhden työntekijän yrityksessä kehityspanosta ei kannata jakaa monelle projektille. Muuten fokus katoaa. Kun väkeä on jatkossa enemmän ja kassa sallii erilaisten ulkoisten resurssien käytön, meneillään voi olla useita rinnakkaisia ja eri vaiheessa olevia kehityslinjoja.


Keksintösäätiön sulauduttua Tekesiin ja sitten Business Finlandiin yhden henkilön yrityksillä ei niihin pöytiin ole enää asiaa. Se saattaa olla yhteiskunnan kannalta isossa kuvassa ja keskimäärin järkevää. Ja kun yritys on omillaan, ei ole turhaa byrokratiaa. Strategiaa ja suunnitelmia voi tarvittaessa muuttaa nopeastikin.


Ehkä joskus lähitulevaisuudessa on mahdollista kertoa jotakin siitä, mitä kehityspuolella on menossa. Ehkä jo seuraavassa blogipäivityksessä.

0 views
Contact

490 Innovations Oy

c/o Erkkilä

Laukkaniementie 1D25

00200  Helsinki

 

Y-tunnus 2871927-9

info(at)490.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 490 Innovations Oy